Inici de l’Escola de Famílies amb Persones amb Dependència

General - dependència
  • Calendari: 2/3/2020
  • Localització: Sarral

    L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, junt amb l’ABS de Montblanc, engegaran la 6a edició de l’Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència ubicada a Sarral.

    Es preveu el seu inici el dia 2 de març amb una assistència màxima de vint persones. Seran quinze sessions/tallers setmanals, de dues hores de durada cada una. Es tractaran aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat, la nutrició i les adaptacions de l'habitatge, entre d’altres. També ajudarà a la persona que cuida a millorar la seva salut física i emocional amb sessions de suport psicològic. Les sessions estaran impartides per personal mèdic i d’infermeria, de l’àmbit del treball social, del jurídic i la psicologia, amb àmplia experiència assistencial.

    L’Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència està acreditada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

    Si alguna persona està interessada a participar en l'Escola Comarcal de Cuidadores i Cuidadors Familiars, pot demanar informació a l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal i preguntar per Teresa Albareda o Laura Anglès (C/ St. Josep, 18 de Montblanc o al telèfon 977 86 12 32).