Agenda

Ex. 25/06/2020
Ex. 25/06/2020
Reunió virtual del Ple del Consell Comarcal. Al costat trobareu l'enllaç per connectar-vos i a sota el document de l'ordre del dia.
Taller virtual organitzat per l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal per reforçar la recuperació del sector turístic de la Conca de Barberà.
Taller virtual de mindfulness organitzatr pel SIAD del Consell Comarcal. A càrrec de la psicòloga especialitzada Judith Asensio. Es farà una introducció a la plena consciència i es practicaran les tècniques per incorporar-les a la nostra rutina diària.
Organitzat pel SIAD amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. A càrrec de la terapeuta en nutrició integrativa Elena Vidal. S’explicaran les claus per organitzar-nos i poder menjar sa i bé durant tota la setmana.
Segona sessió del cicle "Desconfiants. Una mirada al món que vindrà" organitzada pel Campus Extens i la Unitat de Comunicació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili . D ijous dia 28 a les 6 de la tarda . Sota el títol "La petjada psicològica de la COVID-19" reflexionarem sobre quines ...
Taller virtual de mindfulness organitzat pel SIAD del Consell Comarcal. A càrrec de la psicòloga especialitzada Judith Asensio. Es farà una introducció a la plena consciència i es practicaran les tècniques per incorporar-les a la nostra rutina diària.