Centre Obert

El Centre Obert és un servei adreçat a menors de 6 i 16 anys que presenten algun tipus de dificultat quan a la socialització, manca d'integració i/o relació amb l'entorn o bé ús inadequat del temps de lleure.

La seva funció és oferir un marc i un espai on els menors puguin assolir, mitjançant la relació educativa, una adequada socialització i unes bones relacions amb l'entorn més proper.

  • El Centre Obert de Montblanc està ubicat al Casal d’Entitats del municipi (plaça Poblet i Teixidor, 1). El local consta d’una aula exclusiva pels nens, que compta amb un espai per realitzar-hi el treball i una zona lúdica (informàtica, jocs, contes....).
  • El Centre Obert de L’Espluga de Francolí està ubicat a l’escola municipal CEIP Martí Poch (carrer Lluís Carulla, 61), tot i que també utilitza altres equipaments municipals o d’entitats com són el centre Telemàtic, la biblioteca municipal, els parcs infantils...
  • El Centre Obert de Santa Coloma de Queralt està ubicat a un dels barracons de la residència Nostra Senyora del Carme del municipi (carretera de la Llacuna, 9). A partir de diversos racons, s’hi troben contes i jocs, així com un espai pel treball de la programació diària del centre.