Servei de recollida de cartró i envasos comercials

 

La recollida de cartró i envasos als grans productors és un servei gratuït que consisteix a recollir porta a porta (o en punts localitzats) el cartró i els envasos generats pels comerços del municipi. Aquest servei té com a objectiu facilitar la recollida selectiva als comerços i alhora evitar que els contenidors de la via pública destinats a l'usuari particular, quedin desbordats, a més d'augmentar la recollida selectiva i disminuir la fracció resta que es diposita als contenidors de rebuig.

La prestació del servei de recollida de cartró i envasos comercials s'ajusta a les necessitats de la població dels municipis on es realitza el servei, segons la freqüència estipulada i els punts establerts, garantint sempre que no es produeixin desbordaments.

El material es recollirà en les condicions adequades establertes pel Consell Comarcal i dipositat als punts de la via pública prèviament definits, i en els dies i horaris marcats.

 

Les freqüències de recollida de cartró per cada municipi i nucli estan especificades en la següent taula: 

Horaridillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
 
MATINSMontblancMontblanc Montblanc Montblanc MontblancMontblanc 
PiraVimbodí i PobletSolivellaVimbodíVilaverdSarral 
 Les MasiesBlancafortL'Espluga de FrancolíL'Espluga de FrancolíVimbodí 
 L'Espluga de FrancolíBarberà  L'Espluga de Francolí 
  Sarral    
 
TARDESMontblancMontblancMontblancMontblancMontblancMontblanc 
L'Espluga de FrancolíL'Espluga de FrancolíL'Espluga de FrancolíL'Espluga de FrancolíL'Espluga de FrancolíL'Espluga de Francolí 
Sta. Coloma de QueraltVimbodíSta. Coloma de QueraltSarralSta. Coloma de QueraltSta.Coloma de Queralt 
    RocafortBlancafort 
     Solivella