Acte presentació de la campanya contra la violència de gènere

Agenda Institucional - activitats
 • Calendari: 25/4/2019 18:30h
 • Localització: Palau Alenyà, Montblanc

  Els 22 municipis de la comarca, juntament amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, engeguen una campanya de sensibilització en contra de la violència de gènere, comuna i personalitzada per a cada municipi de la comarca.

  El lema de la campanya és: (MUNICIPI) DIU NO a la violència de gènere

  El que pretén la campanya és assolir el coneixement i la conscienciació d’aquesta problemàtica a tota la població. És una xacra social que cal eliminar i que pateixen un gran nombre de dones. La violència de gènere és un fenomen social que malauradament està en totes les esferes de la societat.

  Aquesta campanya s’ha finançat amb el suport d’El Gobierno de España - Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad (Secretaría de Estado de Igualdad) amb una dotació directa a tots els ajuntaments de la comarca. La campanya s’ha coordinat des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

  El material de difusió de la campanya és: un plafó (80 x 220), cartells (A3), i tríptics personalitzats per a cada municipi. El plafó serà un element transportable per situar on convingui en cada moment.