La Mostra fotogràfica de l'OJ "10 anys, 10 imatges" a l'Espluga de Francolí

General -
 • Calendari: 28/10/2020 - 18/11/2020
 • Localització: Pati de l'Antic Hospital de l'Espluga de Francolí

  Aquest any es compleixen els 10 anys d'existència de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. Per aquest motiu l'Oficina ha estat preparant algunes activitats relacionades amb l'esdeveniment, entre elles, la realització d’una exposició fotogràfica anomenada "10 anys, 10 imatges".

  Es tracta d’un recull d’imatges que representen alguns dels projectes, activitats i serveis que s’han dut a terme a l’Oficina Jove al llarg d’aquests 10 anys. Aquesta mostra fotogràfica serà itinerant i al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020 s’exposarà en diferents equipaments als municipis de Montblanc, l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt.

  Després d’estar exposat 15 dies a Montblanc, del dia 28 d’octubre i fins al 18 de novembre es podrà visitar al pati de l’Antic Hospital de l’Espluga de Francolí i en acabar, està previst que es pugui exposar a Santa Coloma de Queralt.

  A finals de desembre l'exposició es podrà veure al pati del Palau Alenyà de Montblanc, seu de l'Oficina Jove de la Conca.

  L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida.

  L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. Aquesta ofereix informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.