Recull de microrelats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Dones - Benestar Social
 • Calendari: 18/2/2019 - 22/2/2019

  El 18 de febrer s’iniciarà el recull de microrelats que el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà realitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

  Aquest projecte rep la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l’Institut Català de les Dones (ICD) i, com l’any passat, els objectius que persegueix són fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

  Per contribuir en aquest recull de microrelats, podeu portar les vostres obres a l’associació de dones del vostre municipi, a l’ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà del 18 de febrer al 22 de març, i hauran de complir els següents requisits:

  • L’obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic... Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters (amb espais inclosos). Cal que siguin obres originals i inèdites. L’obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense.
  • En el text presentat, hi ha d'aparèixer la paraula “dona”.
  • L’obra ha d’anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I en un full a part, hi ha de constar el nom real de l’escriptor/a, el municipi, un telèfon i/o el correu electrònic de contacte.
  • El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
  • El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, una tècnica del SIAD, una tècnica del Consorci per a la Normalització lingüística i un membre de l’Associació l’Escarritx de Montblanc.
  • Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l’any 2019. Per tant, l’autor/a dona la seva conformitat perquè l’obra sigui publicada i se’n pugui fer difusió.
  • La participació en aquest recull de microrelats implica l’acceptació d’aquestes bases.

  Per a més informació, us podeu dirigir al SIAD Conca de Barberà situat a la seu del Consell Comarcal (C/ St. Josep, 18 de Montblanc), al telèfon 977 86 12 32 o a través de l’adreça de correu electrònic siad@concadebarbera.cat.