Travessa solidària #tombalaconca

 • Calendari: 29/5/2021 8:00h - 12/6/2021 20:00h

  Travesses Solidàries engega la travessa #tombalaconca, que té per objectiu recaptar fons per ajudar les famílies de la Conca de Barberà més afectades per l’emergència sanitària de la Covid-19.

   

  La travessa corrent contempla un recorregut circular de 100 km amb un desnivell de 2.500m que començarà i acabarà a Montblanc passant per l’Ermita de la Trinitat cap a l’Espluga de Francolí, el mirador de la Pena, el tossal de la Baltasana, per baixar cap a Vallclara, el castell de Riudabella i cap a Vimbodí, per seguit cap a Senan, Forès, Rocafort de Queralt, Montbrió de la Marca i fins a Sarral i Cabra del Camp arribant a Prenafeta per acabar, un altre cop, a Montblanc. Aquesta travessa, està programada pel dia 12 de juny.

   

  La travessa en btt o gravel contempla un recorregut de 190 km amb un desnivell de 4.200m i s’ha calculat que es pugui fer en dos dies, amb un total d’unes 18 hores. Aquesta ruta també serà circular i sortirà de Montblanc per passar per l’Espluga de Francolí, Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí, Passanant, Vallfogona de Riucorb, Albió i cap a Santa Coloma de Queralt, Vallespinosa, Selmella i Cabra del Camp, seguint per Barberà de la Conca, Prenafeta, Lilla, Vilaverd, Rojals, El Pinetell i La Riba, fins a Montblanc un altre cop. Tindrà lloc els dies 29 i 30 de maig.

   

  Inscripcions: joanroigpalau@gmail.com per a tramitar la inscripció corrent; i gravelconca@gmail.com per apuntar-se a la travessa btt i gravel.

   

  Per fer donatius: www.migranodearena.org