Xerrada "Cuidar, molt més que un deure legal"

General - Benestar Social
 • Calendari: 16/3/2018 18:30h
 • Localització: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

  Divendres 16 de març, a dos quarts de 7 de la tarda, a la sala noble del Consell Comarcal, es durà a terme la xerrada “cuidar, molt més que un deure legal” a càrrec de Matias Vives i March, advocat i cuidador familiar.

  Aquesta xerrada, oberta al públic, es realitza com a prèvia a la quarta edició de l’escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència.

  L’Escola de cuidadors està organitzada per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’ABS de Montblanc i compta amb l’acreditació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

  Aquesta quarta edició s’iniciarà a Montblanc el dia 21 de març amb una quinzena de persones i constarà de quinze sessions/tallers, de dues hores de durada cada sessió/taller, on es tractaran aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat i la nutrició, entre d’altres. També ajudarà el cuidador a millorar la seva salut física i emocional amb el suport psicològic.

  Les sessions estaran impartides per personal mèdic d’infermeria, de treball social, d’advocacia i de psicologia amb àmplia experiència assistencial.