XVII Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà

General -
  • Calendari: 27/11/2020 - 13/12/2020
  • Localització: Museu Comarcal de la Conca de Barberà

    L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Montblanc, està organitzant la dissetena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà. L’objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

    A diferència de les edicions anteriors aquest any la Mostra d'Art ocuparà l'espai adaptat per a acollir-hi exposicions, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

    L'artista Laia Roca Trullols de Santa Coloma de Queralt participarà a la Mostra d'Art. És una jove que la seva passió és la il·lustració i que l'Oficina Jove ha descobert a través dels dibuixos realitzats per la futura edició del llibre Relats Confinats, que properament sortirà a la llum. La Laia domina altres tècniques com al fotografia i el disseny gràfic, treballs que es podran veure durant la Mostra d'Art Jove d'aquest any.

    L'exposició obrirà al públic a partir del divendres 27 de novembre i fins al 13 de desembre romandrà oberta. Aquest any i com a novetat s'han programat unes visites amb l'artista, els dies 5, 12 i 13 de desembre, tot i què en funció de les restriccions de mobilitat també es podran programar entre setmana. Les inscripcions a aquesta activitat es faran a través del següent enllaç: https://tuit.cat/ss5lN