3a. Jornada del Curs d’Elaboració de Cervesa 2022 a Baseactiva

08/06/2022 Actualitat

3a. Jornada del Curs d’Elaboració de Cervesa 2022 a Baseactiva

Aquest dissabte 4 de juny es va celebrar la tercera jornada de la 2a. edició del ‘Curs d’Elaboració de Cervesa’ a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt, la tercera sessió de les quatre que comprenen el curs

El seminari està organitzat per Baseactiva (Oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt). El Curs està impartit per Sergi Torres, responsable de Segarreta.

Aquest curs ha tingut una molt bona acceptació amb el 100% de les places ocupades en les dues primeres setmanes des que es van obrir inscripcions. El total de les persones inscrites és de 17.

La tercera jornada va començar amb un repàs ràpid de la sessió anterior. Torres va explicar amb profunditat la seguretat i la higiene amb la que s’ha de procedir en una cerveseria. Seguidament va fer una contextualització del punt on es troba actualment el mercat cerveser a nivell laboral. Ja per acabar, van dur a terme els diferents processos de fabricació i envasat

Dissabte vinent, 11 de juny, es portarà a terme la 4a. i última sessió del curs on es farà la cloenda d’aquest i l’obertura de manera oficial del tant esperat Viver Compartit de Cerveses Artesanes de la Conca de Barberà, on tots els interessats i interessades produir cervesa pròpia a nivell empresarial ho podran fer a les instal·lacions de Baseactiva.

 Aquesta formació ha de ser un impuls perquè el viver de cervesers tingui un gran futur per davant a nivell de formació i emprenedoria per la comarca de la Conca de Barberà i sigui un motor de promoció econòmica pel territori.