Activitats a les biblioteques el 21 de juny amb motiu del Dia de l'Educació No Sexista

15/06/2018 Actualitat

Activitats a les biblioteques el 21 de juny amb motiu del Dia de l'Educació No Sexista

El dia 21 de juny és el dia internacional de l’Educació no sexista. Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà,es farà una sessió gratuïta a les biblioteques de la comarca en col·laboració amb l’Associació Literària l’Escarritx. En aquesta sessió s’hi crearà un espai de reflexió i conscienciació sobre com l’estructura social ens porta a dur a terme pràctiques educatives sexistes.

La intenció és reivindicar l’educació no sexista des de diferents vessants, tractant de forma igualitària els rols i capacitats tant de les dones com dels homes. A banda, s’oferiran eines per a poder practicar la cura de l’educació no sexista.

· Dimecres dia 20 de juny a les 18.00 h t’esperem a la Biblioteca Municipal de Santa Coloma de Queralt (Pl. Pati del Castell, S/N).

· Dijous dia 21 de juny a les 18.15 h t’esperem a la Biblioteca Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí (C/ Torres Jordi, 16, 1r).

· Divendres dia 22 de juny a les 18.00 ht’esperem a la Biblioteca Municipal Mn. Tomàs Capdevila de Sarral (C/ Hospital, S/N).

· Dilluns dia 25 a les 17.30 h t’esperem a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc (Carrer de la Vinya, 1).

Aquesta activitat està oberta a tothom, però dirigida, sobretot, a totes aquelles persones que tenen al seu càrrec infants i/o adolescents, i tenen l’oportunitat d’aplicar mètodes d’educació no sexista. Totes les activitats rebran la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD).

El SIAD és un servei que ofereix informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats en l’àmbit laboral, social, personal i familiar a totes les dones de la Conca de Barberà, independentment de la seva edat, situació personal o procedència. El trobareu al Consell Comarcal (C/ St. Josep 18, Montblanc), al telèfon 977 86 12 32 o bé per correu electrònic a: siad@concadebarbera.cat .