Actualització: serveis mínims decretats amb motiu del Coronavirus COVID 19

16/03/2020 Actualitat

Actualització: serveis mínims decretats amb motiu del Coronavirus COVID 19

Per tal de donar compliment a les mesures extraordinàries adoptades en les darreres hores tant pel Govern de la Generalitat com del Govern central en relació a la situació d'emergència provocada pel coronavirus COVID19, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha decidit afavorir el teletreball a tot el personal i establir un pla intern que garanteixi la prestació dels serveis bàsics de la institució.

Així doncs, amb l'objectiu de reduir la mobilitat, evitar concentracions de persones al seu lloc de treball i afavorir la conciliació familiar, s'ha acordat suspedre amb caràcter general el treball presencial de tot el personal del Consell Comarcal i de l’Organisme Autònom de Desenvolupament (Concactiva) a partir del dia 16 de març de 2020.

L'atenció directa al públic se substitueix aquests dies per l'atenció telefònica i electrònica en tot allò que sigui possible. Recomanem utilitzar el telèfon 977 86 12 32 i el correu electrònic cccb@concadebarbera.cat

A més, s'ha desenvolupat un pla de treball que garanteix la continuïtat de la prestació dels serveis bàsics i especialment els serveis socials d’atenció primària i el servei comarcal de recollida de residus municipals.

D'aquesta manera, el Consell Comarcal vol contribuir a la preservació de la salut. Aquestes mesures i els seus terminis poden veure's afectats en funció de l'evolució epidemiològica.