Agents turístics de la Conca de Barberà participen en una sortida de familiarització per conèixer l’oferta turística de la comarca

01/07/2021

Agents turístics de la Conca de Barberà participen en una sortida de familiarització per conèixer l’oferta turística de la comarca

El servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, amb la col·laboració de la Cooperativa Reboll i, a través de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca-, han organitzat, aquesta setmana, un sortida a les visites de les pintures rupestres del Mas d'en Llort, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es tracta d’una visita guiada i interpretativa des de Rojals als abrics amb pintures rupestres del mas d'en Llort de Montblanc i que l’entitat l’ha recuperat i l’ofereix entre d'altres activitats.

Les sortides de familiarització per la comarca és una iniciativa dels membres de XatsConca que va sorgir de la Jornada de Networking celebrada el passat mes de maig. Estan adreçades als professionals del sector i és fonamental per a la comercialització turística. Aquestes activitats tenen l’objectiu de difondre les activitats i propostes turístiques de la comarca entre tots els agents, per tal que puguin oferir als visitants i clients dels seus establiments, la informació més personalitzada.

La sortida s’ha complementat amb un dinar per poder valorar i millorar l’activitat i propiciar un debat sobre les futures accions XatsConca.

Imatge: Ester Trullols.