Balanç positiu de les activitats organitzades amb motiu del Dia de l’educació no sexista

29/06/2018 Actualitat

Balanç positiu de les activitats organitzades amb motiu del Dia de l’educació no sexista

El dia 21 de juny va ser el Dia internacional de l’educació no sexista. Durant la setmana des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, es van realitzar quatre sessions per a donar lloc a espais de reflexió i debat a través de les accions que tota persona pot dur a terme per a treballar a favor de l’educació no sexista.

Les sessions van tenir lloc a les 4 biblioteques de la comarca, i hi va col•laborar l’Associació Literària l’Escarritx, qui va realitzar unes lectures de poemes en pro de l’educació no sexista i la igualtat d’oportunitats socials. Totes les sessions van tenir una bona acollida i van ser animades. La ciutadana va mostrar força afany de participació, tot compartint propostes i reflexions interessants per a tothom.

Volem donar les gràcies a la Biblioteca Municipal de Santa Coloma de Queralt, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila de Sarral i a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc per a cedir els espais per a la sessió. També volem agrair la participació i dinamització a les sessions per part de l’Associació Literària l’Escarritx.

El SIAD és un servei que ofereix informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats en l’àmbit laboral, social, personal i familiar a totes les dones de la Conca de Barberà, independentment de la seva edat, situació personal o procedència. El trobareu al Consell Comarcal (C/ St. Josep 18, Montblanc), al telèfon 977 86 12 32 o bé per correu electrònic a: siad@concadebarbera.cat .