‘Baseactiva t’obre portes’, jornada informativa per a empreses a Santa Coloma de Queralt

19/11/2023 Actualitat

‘Baseactiva t’obre portes’, jornada informativa per a empreses a Santa Coloma de Queralt

La sessió tindrà lloc el 29 de novembre a les 12.30 h

Concactiva, ARCA i l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt organitzen ‘Baseactiva t’obre portes’, una jornada informativa sobre els serveis d’acompanyament empresarial i les oportunitats de finançament que s’ofereixen des de Concactiva i ARCA a les empreses de la comarca.

La sessió tindrà lloc el 29 de novembre a les 12.30 h a Baseactiva, l’espai des d’on Concactiva ofereix els seus serveis a la Baixa Segarra. Aquestes instal·lacions s’ubiquen al c. Anselm Clavé, 7 de Santa Coloma de Queralt i acullen el viver de cerveses, un espai coworking i sales de reunions i formació.

La jornada està dirigida a empreses i persones emprenedores i comptarà amb les presentacions ‘Digitalització de Pimes i autònoms’, a càrrec de Bet Janer (tècnica de l’Oficina Accelera Pime Rural Tarragona), i ‘Oportunitats de col·laboració público-privada a la comarca’ a càrrec de Jordi París, director de Concactiva i del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp. Per assistir-hi cal confirmar assistència a https://tuit.cat/3kn6o.

En finalitzar la sessió informativa, a les 13.30 h, es durà a terme una visita a les instal·lacions de Baseactiva.