Caixabank i Concactiva fan entrega dels premis Terra d’Oportunitats a 4 projectes d’emprenedoria rural

30/03/2023 Actualitat

Caixabank i Concactiva fan entrega dels premis Terra d’Oportunitats a 4 projectes d’emprenedoria rural

  • Les persones premiades reben una aportació per valor de 1.000€ i l’acompanyament expert per el creixemement i acceleració del seu projecte

​​CaixaBank i Concativa van signar el novembre passat un acord amb la voluntat de finançar activitats relacionades amb l’organització i difusió del programa Terra d’Oportunitats de suport a l’emprenedoria rural. Un programa que ha de serservir per facilitar la creació d’empreses sòlides que puguin crear ocupació i fixar el talent dels entorns rurals com és la Conca de Barberà    .

La El Conseller de Promoció Econòmica, Josep Maria Vidal, juntament amb el director territorial de CaixaBank a Catalunya, el Sr. Josep Maria Gonzalez, han fet entrega dels 4 reconeixements a les persones i proprojectes que han estat seleccionats.

Sra. Irina Badia – El Racó d’Amigurumi

Sr. - Gerard Pons Heras - Cerveses la Renaixença

Sra- Gabriela Maria Torok – Celler Gabor

Sr. - David Esplugas - Cirico

LLLes persones premiades han rebut un diploma de reconeixement i han fet una breu explicació del seu projecte. També han explicat en què pensen invertir l’aportació per valor de 1.000€ que rebran.

A   A més d’aquesta aportació econòmica, les persones premiades rebran formació transversal i acompanyament durant un període de 6 mesos part de Concactiva i de Caixabank. Durant aquest procés, les persones emprenedores podran fer xarxa amb emprenedors rurals d’altres territoris per la generació de sinèrgies i intercanvi de coneixement.