Campanya d'impuls als espais visitables i als restaurants de la Conca de Barberà

22/12/2020 Actualitat

Campanya d'impuls als espais visitables i als restaurants de la Conca de Barberà

La campanya va dirigida a tots els espais visitables i restaurants de la Conca de Barberà per impulsar el sector turístic de la comarca en el moment que es permet mobilitat comarcal, la campanya comença el dissabte 19 de desembre de 2020 fins el 28 de febrer de 2021.

Els espais visitables són els cellers, museus, monestir, cova, visites guiades als pobles, experiències enogastronòmiques, activitats d’aventura, artesania, etc.

L’objectiu de la campanya és que la gent de la Conca faci turisme per la comarca i visiti l’oferta turística i vagi als restaurants i generi despesa cap a aquests, com diu el missatge central de la campanya “ARA TOCA FER CONCA” Descobreix els nostres petits tresors!

Tothom que fa una visita o que va a un restaurant de la Conca (qualsevol tipus d’establiment de restauració) pot participar al sorteig de 50 premis.

. Els premis són:

  • 25 Lots de productes “Fet a la Conca” i
  • 25 Experiències de la Conca

. Abast de la campanya: inclou tots els espais visitables i els restaurants de la Conca de Barberà (tots els tipus d’establiments de restauració de la comarca).
. Bases de participació:
Cada entrada d’un lloc visitable i cada tiquet d’un establiment de restauració de la Conca de Barberà dona dret a participar al sorteig.
S’ha d’enviar per WhatsApp al tel. 671950648 una fotografia de l’entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.
A l’entrada s’ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet del restaurant, el nom de l’establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.
Major de divuit anys.

Sorteig: el sorteig es farà el dia 8 de març de 2021. S’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors/es. Els premis es recolliran al Consell Comarcal del dia 9 al 19 de març; per recollir-lo s’haurà d’entregar l’entrada o el tiquet original.

Trobareu tota la informació al web: www.concaturisme.cat