Campanya per repartir material per a la recollida selectiva d'envasos

21/06/2017

Campanya per repartir material per a la recollida selectiva d'envasos

Durant aquests dies es realitzaran punts informatius a diferents pobles de la comarca amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva d’envasos lleugers entre els ciutadans. Aquests últims dies, ja s’han realitzat punts informatius a Montblanc i a Santa Coloma de Queralt, i tal com es detalla seguidament, es realitzaran més punts a Vimbodí i Poblet, a Sarral i a l’Espluga de Francolí.

Als punts informatius, a més de resoldre tots els dubtes que puguin tindre els ciutadans en matèria de recollida selectiva, també es reparteix material de forma gratuïta per facilitar aquesta recollida, com són bosses per dipositar els envasos i també embuts per a la recollida de l’oli vegetal de les nostres llars.

En els pròxims dies, es realitzaran més punts informatius als següents municipis:

- Vimbodí i Poblet: Dimecres 21 de juny
- Sarral: Dijous 22 de juny
- L’Espluga de Francolí: Divendres 23 de juny

Es recorda que al contenidor groc només s’hi poden dipositar envasos com són les ampolles i garrafes de plàstic, llaunes, brics, taps, iogurts de plàstic, bosses de plàstic, capses de plàstic, xarxes de fruita, safates de porexpan, embolcalls de film, etc.

No es poden llençar la resta de residus que no són envasos encara que siguin de materials reciclables com les joguines, les galledes de plàstic, les canonades i mànegues de plàstic, etc., en aquests casos s’han de portar a la deixalleria. La resta de residus que siguin barreja de materials i no es puguin reciclar s’han de llençar al rebuig com és el cas del pal de fregar, raspall de dents, maquineta d’afaitar, bolígrafs, etc.

Per a més informació, podeu trucar al Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal 977861232.