Comencen les inscripcions del II Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà-Contra la violència de gènere

05/12/2022 Actualitat

Comencen les inscripcions del II Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà-Contra la violència de gènere

La segona edició tindrà lloc el 4 de gener de 2023 i està organitzat per l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal

Després de l'èxit de la primera edició del torneig de futbol sala femení a començaments d'aquest any, la segona edició tindrà lloc el dia 4 de gener de 2023. Aquesta està organitzada des de l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca.

Les inscripcions es faran mitjançat un formulari a partir d'avui i fins al 20 de desembre, ambdós inclosos. Poden participar les noies d'entre 12 i 17 anys residents a la comarca, amb o sense experiència en el futbol i independentment de si formen part d'algun equip. L’enllaç del formulari és aquest: https://forms.gle/mnSwtXp216cFN2939

El torneig, igual que l'anterior edició, se celebrarà durant el matí, en un mateix dia, en diferents municipis de la Conca de Barberà. La final es realitzarà a Solivella. Les finalistes s'emportaran un obsequi de record i totes les jugadores podran endur-se la samarreta que s'entregarà per jugar aquell dia.

Amb aquesta activitat es pretén reivindicar la igualtat d'oportunitats de les noies en el marc d'aquest esport, així com la manifestació en contra la violència de gènere. Però també es vol promoure el futbol entre les dones joves i conscienciar a la comunitat que aquest esport també el juguen les dones.