Comunicat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en relació a l’augment de casos confirmats de Covid-19 a Montblanc

22/03/2021

Comunicat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en relació a l’augment de casos confirmats de Covid-19 a Montblanc

Durant els últims dies, el nombre de casos confirmats de Covid-19 a Montblanc han augmentat de forma considerable i ubica el municipi en una de les pitjors situacions des de l’inici de la pandèmia.

 

A data de 18 de març, segons dades oficials (www.dadescovid.cat):

 

-L’índex de risc de rebrot se situa a 2.834,23.

 

-La velocitat de propagació és de 3,9.

 

-El percentatge de PCR/TA confirmades s’eleva a 24,14%.

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà manté actiu el pla de contingència aprovat per a minimitzar l’impacte de la Covid-19 complint, de manera estricta, les mesures de seguretat i higiene entre tots els seus treballadors i de cara a l’atenció ciutadana.

 

-A partir d’avui, l’horari de les oficines del Palau Alenyà, del Centre d’Iniciatives Empresarials Concactiva i l’Oficina de Serveis de Santa Coloma de Queralt es manté com fins ara, però recordem que cal demanar cita prèvia per a les consultes presencials.

 

-La deixalleria de l’Espluga de Francolí romandrà tancada durant el dia d’avui. A partir de demà i fins divendres, dia 26 de març, l’horari serà de les 14.30h a les 18.00h.

 

-La deixalleria de Montblanc es manté amb el mateix horari: de les 09.00 a les 13.00h i de les 16.00h a les 18.00h.

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà demana, a tota la població de Montblanc, específicament, i de la comarca en global, extremar les precaucions durant els propers dies, evitant la mobilitat i les trobades i reunions en espais tancats que no siguin imprescindibles; alhora que mantenir una correcta higiene de mans; vestir mascareta i ventilar de manera periòdica els espais.