Concactiva dona feina a 4 persones en el marc de programes ocupacionals del SOC

15/02/2023 Actualitat

Concactiva dona feina a 4 persones en el marc de programes ocupacionals del SOC

Els participants en els projectes  persones provinents d'Ucraïna desplaçades per la guerra

L'Organisme Autònom  4 persones aquest mes de febrer en el marc del programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquest programa integra accions d'experiència laboral i accions de formació, adreçades a persones en situació d'atur, per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

El programa implica la contractació de dues dones amb risc de caure en situació d'atur de llarga durada amb l'objectiu de facilitar l'accés al mercat laboral d'aquestes persones amb dificultats d'accedir-hi.

També en aquest programa, i dins del marc de les mesures del Govern de la Generalitat per fer front a les conseqüències de la guerra a Ucraïna i d'ajuda la població civil ucraïnesa desplaçada a Catalunya,  contractarà dues persones desplaçades que actualment no estiguin treballant.

Juntament amb el contracte de treball també s'inclouen accions per millorar l'ocupabilitat i formació en català en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya.

Aquests dos projectes han rebut finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya per un import de 118.394 euros i s'allargaran fins al febrer de 2024.