Concactiva i diferents representants de la comarca visiten Europastry i Noxifer

10/02/2022 Actualitat

Concactiva i diferents representants de la comarca visiten Europastry i Noxifer

Ahir dimecres 9 de febrer diferents representants de Concactiva i del Consell Comarcal de la Conca de Barberà van visitar l’empresa Europastry i Noxifer.

Les companyies ubicades a Sarral, són de gran importància pel sector industrial de la comarca. Europastry és una de les més importants del sector agroalimentari a nivell mundial i és de gran rellevància per la Conca de Barberà ja que dóna molta ocupació a les persones de la comarca. Noxifer és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació de sistemes de cimentació, anclatges i connexions per façanes i pilars estructurals, enfocada al formigó prefabricat i a la construcció industrialitzada.

La jornada va servir per posar en comú diferents aspectes de que afecten a Europastry i Noxifer i a les institucions i continuar amb les bones relacions i col·laboracions que existeixen. També s’han creat bases per fer xarxa i planificar futurs projectes que poden ser avantatjosos per les diferents parts. A la reunió de treball també es va tractar la situació dels polígons industrials. S’han presentat les accions que s’estan portant a terme i aquelles que estan en cartera per als pròxims anys.

La visita ha estat encapçalada per Carme Pallàs, presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep M. Vidal, conseller comarcal de Promoció Econòmica i Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Marc Roca, conseller comarcal de Paisatge, Acció Climàtica i Agricultura, Victòria Cañís, alcaldessa de Sarral i de Jordi París, director de Concactiva i Carme Ferrer, diputada d’Ocupació i Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona. Per part d’Europastry, Martí Rull, Plant Manager de la planta de Sarral s’ha encarregat de fer la visita per l’empresa i la persona de referència de l’empresa amb les institucions. Per part de Noxifler, Josep Rull, director de l’empresa ha sigut el responsable de dirigir la visita.

La relació entre Europastry i Concactiva sempre ha sigut fluida i positiva i ha anat evolucionant amb el pas del temps.

La última novetat, va ser la cessió per part d’Europastry a l’Espai Cuina de Concactiva de dues màquines que serveixen per millorar l’aprenentatge en diferents processos de producció dels alumnes. Esmentar també, la ja coneguda col·laboració en xarxa de les dues entitats per seguir formant i donar oportunitats laborals als joves de la Conca de Barberà. La trobada entre Concactiva i Noxifer va ser molt enriquidora i s’espera que es puguin iniciar projectes en comú pròximament.