Continuen els treballs per elaborar la Carta del paisatge de la Conca

28/11/2018 Actualitat

Continuen els treballs per elaborar la Carta del paisatge de la Conca

Aquesta setmana s’han iniciat els tallers participatius en diferents pobles de la comarca referents a la segona fase de participació per a la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà. L’objectiu és que les persones i entitats de la comarca reforcin el seu vincle amb el paisatge de la comarca. Mitjançant aquests tallers es busca aconseguir definir uns objectius de qualitat paisatgística que seran la base per la redacció de la carta.

Els tallers es duen a terme a Conesa (26 de novembre), a les Piles (27 de novembre), a Vilaverd (28 de novembre) i a Solivella (30 de novembre).

Tots els tallers participatius es realitzen a les 18.30h i hi pot participar qualsevol ciutadà o entitat que gestioni, protegeixi, o tot i no tindre-hi una implicació directa, vulgui assumir alguna responsabilitat vers el paisatge de la comarca.

Totes les persones interessades en participar-hi s'han d'inscriure prèviament, poden trobar tota la informació a la pàgina de facebook (facebook.com/PaisatgeConca) i a la pàgina web www.paisatgedelaconca.cat