Creada la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà

03/05/2018 Actualitat

Creada la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà

L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, constitueix la Taula de Salut Comunitària, creant així una xarxa comarcal formada per diversos representants d’institucions, serveis públics i població amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania de la comarca. La primera fase, doncs, serà identificar els problemes de salut i les potencialitats i possibilitats que té la comarca.

La Taula esdevindrà un espai obert d’informació i de participació de tots els actors de la Conca de Barberà: població, entitats, grups informals, serveis públics… per això en aquesta primera reunió hi havia representants del cossos de seguretat, ensenyament, joventut, ciutadania...

La constitució de la Taula va tenir lloc el dijous 26 d’abril a la sala noble del Consell Comarcal, un acte presidit pel conseller de l'Àrea de Benestar Social, Magí Trullols, la tècnica de salut de l'Institut Català de la Salut (ICS), Cinta Daufí, i la directora de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Montblanc, Raquel Girona.