Curs de premonitors/es a Sarral per a joves a partir de 16 anys

01/06/2022 Actualitat

Curs de premonitors/es a Sarral per a joves a partir de 16 anys

El curs tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de juny, i l’1 de juliol de 10 a 14 h

L'Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l'Oficina Jove Conca de Barberà organitza, per sisè any consecutiu, un curs d'iniciació al lleure educatiu i voluntariat, més conegut com a curs de premonitors/es. Es tracta d'un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats a formar-se en el camp del lleure.

El curs, impartit per l'Escola de l'Esplai de la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, ajuda a tenir una visió clara del món del lleure i capacita l'alumnat per realitzar tasques de premonitor/a i d'ajudant als monitors/es en casals, colònies, campaments, etc.

El curs tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de juny, i 1 de juliol, just quan el jovent ja han finalitzat les classes escolars. Tindrà una durada de 20 h repartides en 5 sessions de 4 h que es duran a terme els matins de 10 h a 14 h.

Per tal d'obtenir el Certificat acreditatiu de l'Escola de l'Esplai és obligatori el 100% d'assistència a les sessions del curs. Es valorarà l'aprofitament del curs a través de les actituds, les aptituds adquirides i l'assistència a les sessions.

El preu del curs és de 25€ i la formació va adreçada a joves a partir de 16 anys, per tant, serà necessari que els alumnes menors d'edat aportin una autorització del pare, mare o tutor/a legal. Les inscripcions es fan a través d'un formulari en línia. El període d'inscripcions finalitza el 20 de juny i les places són limitades.
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina Jove Conca de Barberà (C/ Sant Josep, 18 de Montblanc – Tel. 977 861 232). També podeu contactar-hi a través del Whatsapp 606 303 917 o a través de joventut@concadebarbera.cat .

 

INSCRIPCIONS AQUÍ:

https://ja.cat/sarralpremonitors22