"Donem vida al Parc! Fem salut” Nova temporada, aquesta vegada a Solivella

30/09/2023 Actualitat

"Donem vida al Parc! Fem salut” Nova temporada, aquesta vegada a Solivella

Per primer cop es posa en marxa al municipi de Solivella

Gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament, s’inicia per primera vegada una edició de l’activitat "Donem vida al Parc! Fem salut", al municipi de Solivella. Amb aquesta ja són set les edicions dutes a terme arreu de la comarca (Montblanc i Sarral en dues ocasions, Blancafort, Barberà de la Conca i, ara Solivella).

Aquest projecte consisteix en dues hores setmanals on primer es farà una classe dinamitzada al parc municipal i seguidament es durà a terme una xerrada sobre aspectes relacionats amb la salut, a càrrec dels professionals de l’ABS de Montblanc.

A Solivella, com en altres edicions, també seran un total de sis sessions, començant el dia 11 d’octubre i finalitzant el 22 de novembre de 2023. L’horari de l’activitat serà de 9.30 a 11.30 hores cada dimecres. Com a cloenda, l’últim dia es farà un esmorzar saludable a càrrec de l’Ajuntament.

La primera hora de l'activitat es desenvoluparà al parc de salut municipal ubicat al Passeig Carles Balaguer de Solivella, la segona tindrà lloc a la Sala Societat, al costat del casal d’avis, en la Ctra. d’Artesa, 78.

L'activitat és gratuïta i oberta a qualsevol persona adulta que vulgui conèixer com funcionen els aparells del parc, practicar esport i conèixer què podem fer per millorar els nostres hàbits diaris en els diferents àmbits de la nostra vida.

Per a més informació i inscripció, adreçar-se a l’Ajuntament de Solivella. Les places són limitades.

Donem vida al Parc! Fem salut, És un projecte que es fa en col·laboració amb els Ajuntaments, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ABS de Montblanc.