"Donem vida al Parc! Fem salut" s'inicia a Barberà de la Conca, Montblanc i Sarral

12/04/2023 Actualitat

"Donem vida al Parc! Fem salut" s'inicia a Barberà de la Conca, Montblanc i Sarral

És un projecte que es fa en col·laboració amb els Ajuntaments, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ABS de Montblanc.

Els Ajuntaments de Barberà de la Conca, Montblanc i Sarral, amb l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc (ABS Montblanc) i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, posen en marxa el projecte "Donem vida al Parc! Fem salut".

Sarral engega la segona edició, després de l'èxit de la primera, l'octubre de 2022. Montblanc, municipi pioner en la promoció d'aquesta activitat, torna a oferir una nova edició aquest any. A Barberà, aprofitant les noves instal·lacions a l'Espai Saludable l'Hort del Rector i la inauguració del nou espai per a la dinamització de la gent gran, se suma a les edicions que comencen al mes d'abril.

Als tres municipis, es realitzaran un total de sis sessions. La primera hora de l'activitat es desenvoluparà al mateix parc de salut i la segona als locals de la gent gran. Les xerrades informatives estaran a càrrec del personal professional de l'ABS de Montblanc, i tractaren temàtiques relacionades amb el benestar físic i emocional. L'últim dia es farà una activitat especial i un esmorzar de cloenda.

A Barberà de la Conca i Montblanc el projecte s'inicia el 19 d'abril i finalitzarà el 24 de maig, cada dimecres. A Barberà començarà a les 9.00 hores i a Montblanc a les 10.30 hores. A Sarral, es començarà el dimecres 26 d'abril i, per tant, finalitzarà el 31 de maig, cada dimecres de 9.00 a 11.00 hores.

L'activitat és gratuïta i oberta a qualsevol persona adulta. Per fer la inscripció i obtenir més informació, es pot trucar o adreçar-se a l'Ajuntament de cada municipi. Les places són limitades.

L'objectiu del projecte és potenciar el parc de salut com a espai lúdic i social entre les persones, a la vegada que promoure el benestar a través d'un estil de vida actiu, millorant les capacitats motrius i cognitives, conscienciant a la població dels beneficis d'una pràctica regular d'exercici físic i d'hàbits saludables.
Donem vida al Parc! Fem salut, És un projecte que es fa en col·laboració amb els Ajuntaments, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ABS de Montblanc.