Editat un nou mapa de turisme familiar dedicat a les Muntanyes de Prades

27/03/2018 Actualitat

Editat un nou mapa de turisme familiar dedicat a les Muntanyes de Prades

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà conjuntament amb els consells comarcals de l'Alt Camp i Baix Camp han editat un nou mapa turístic que recull els allotjaments, restaurants, empreses de turisme actiu, activitats i experiències culturals, de natura i aventura, destinat a les famílies amb nens que passen o volen passar les seves vacances a les Muntanyes de Prades.

D'aquest nou material promocional se n'ha editat un total de 10.000 unitats, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i ja es pot trobar als establiments, oficines de turisme i ajuntaments que disposen del segell de Natura i muntanya en família Muntanyes de Prades que atorga l'Agencia Catalana de Turisme. Els municipis certificats que es troben dins l'espai natural de les Muntanyes de Prades son: Alcover, Arbolí, la Febró, Capafonts, l’Espluga de Francolí, Mont-ral, Prades, Vallclara, Vilaverd, Vilanova de Prades, i Vimbodí i Poblet.

Tots ells estan sensibilitzats en el turisme familiar i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. Aquest ha estat el resultat del treball dels Serveis de Turisme dels consells comarcals de l'Alt Camp, Baixa Camp i Conca de Barberà, que han unit esforços per editar un material turístic unificador de l'oferta turística de la destinació.