El Consell Comarcal de la Conca de Barberà col·labora amb la 2a Travessa Solidària #MontblancMóra per l'AFANOC

18/02/2022 Actualitat

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà col·labora amb la 2a Travessa Solidària #MontblancMóra per l'AFANOC

Tindrà lloc demà dissabte 19 de febrer

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà col·labora un any més amb la Travessa Solidària, l'objectiu de la qual és recaptar diners per a l'AFANOC per ajudar a continuar atenent totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Demà dissabte 19 de febrer tindrà lloc la 2a Travessa Solidària #MontblancMóra i des del Consell Comarcal es fa una crida a què tothom que vulgui, hi participi amb el repte o si més no, fent una donació a https://www.migranodearena.org/reto/travessa-solidaria-montblancmora

El recorregut és de 100 km i 3700 m de desnivell positiu. Surt de Montblanc en direcció a Prades, després passarem per Albarca, La Morera del Montsant, Cabacés, La Figuera, El Molar, Garcia i Móra d'Ebre. Tot seguint el GR 171

Es travessa el paratge natural de Poblet i el parc natural de la Serra del Montsant.

Passa per llocs emblemàtics com la mola d'estat, tossal de la Baltasana, Prades, Albarca, santa Maria del Montsant, Pi de la Carabasseta, Toll de l'Ou, Roca Falconera, Morera del Montsant, Cartoixa D'Escaladei, Cabacés, La Figuera, El Molar, Garcia, Móra d'Ebre.

La Presidenta del Consell Comarcal Carme Pallàs, en una entrevista a Ràdio Montblanc ha explicat que "pensem que és una molt bona iniciativa i el Consell sempre estem al costat en la mesura de les nostres possibilitats". A més ha indicat que "estem encantats de poder-hi col·laborar on hi són presents tantes entitats, fet que s'ha de posar molt en valor".

Per finalitzar ha afegit que "les relacions entre municipis i les persones són molt importants. Vull felicitar especialment al Joan Roig i a totes les persones que estan col·laborant i participant en aquesta iniciativa i amb un rerefons tan bonic. Dues poblacions que no tenen res a veure, però que estan unides esportivament, culturalment i solidàriament. Des del Consell animem a tothom a participar-hi en aquesta travessa aportant el seu granet de sorra."