El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Pontils signen un conveni de col·laboració

15/07/2020 Actualitat

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Pontils signen un conveni de col·laboració

Dilluns 13 de juliol, l'alcaldessa de Pontils, Sara Janer, i el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Balcells van signar un conveni de col·laboració per possibilitar l'organització d'activitats de caire culturals, socials i juvenils al municipi.

Gràcies a la implicació i coordinació entre el personal tècnic de l'àrea de cultura i joventut i de l'Ajuntament de Pontils es coordinaran i promouran accions que fomentin l’arrelament dels infants, dels joves i de les seves famílies tant al municipi de Pontils com en els seus 8 pobles que el conformen (Santa Perpètua de Gaià, Sant Magí de la Brufaganya, Seguer, Montalegre, Valldeperes, Vallespinosa, Vilaperdius i Rocamora).

En aquests moments ja s'està desenvolupant la primera acció, consistent en la creació i difusió d'una enquesta participativa a Pontils i les seves pedanies.

Les respostes de l'enquesta permetran conèixer quines són les activitats, recursos i serveis que més interessen a les persones que viuen a Pontils i alhora ajudarà a dissenyar i a organitzar un seguit d'actuacions adreçades a tots els públics per motivar la participació de tothom.

 

Oficina Jove de la Conca de Barberà

Montblanc, 15 de juliol de 2020