El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’adhereix a la 18a edició del conveni Córner

09/02/2022 Actualitat

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’adhereix a la 18a edició del conveni Córner

L’acord preveu la participació en un total d'onze accions de promoció amb presència a 8 certàmens firals i altres esdeveniments, sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme

Aquest dimarts 8 de febrer, la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, ha participat en la signatura del conveni Córner per a la promoció turística de la Costa Daurada. Aquesta iniciativa, que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, compta enguany amb un pressupost de 332.570 € entre diverses empreses turístiques i entitats públiques de la demarcació.

La presentació del conveni  ha estat al saló de plens de la Diputació de Tarragona i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; de la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, i de la vicepresidenta del Patronat, Camí Mendoza. 

El conveni Córner preveu la participació en un total d'onze accions de promoció amb presència a 8 certàmens firals i altres esdeveniments, sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme. En aquest sentit, la Costa Daurada serà present als següents certàmens: WTM (Londres), MITT (Moscou), Copenhaguen Bike Show (Copenhaguen), IGTM (Roma) i Expo du Vélo (Estrasburg) en l'àmbit internacional; FITUR (Madrid) i NAVARTUR (Pamplona) a nivell estatal i B-TRAVEL (Barcelona) a nivell nacional.

En l’àmbit de la comunicació i el màrqueting, es desenvoluparà una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants de la Costa Daurada que inclourà tres projectes amb accions adreçades als mercats català, espanyol i francès. Les accions tindran com a principal objectiu potenciar i millorar el posicionament de la Costa Daurada i donar suport a la comercialització de l'oferta d'allotjament i les activitats complementàries de la demarcació.

Durant l'acte de presentació del conveni, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, s'ha referit al Córner com un acord pioner que "ha esdevingut un referent en l'àmbit turístic i un model a seguir, atesa la seva utilitat i els resultats positius que genera per a cadascun dels participants". L'èxit del corner, ha destacat, "constata la bona sintonia entre territori i institucions i la importància d'aquestes aliances per aconseguir fites d'interès comú". De la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, ha posat de manifest que "l'objectiu d'aquest conveni és sumar esforços i estratègies per traslladar als potencials turistes la gran diversitat i riquesa de la destinació".