El Consell Comarcal de la Conca de Barberà valora molt positivament l'afluència a les xerrades informatives sobre l'estalvi energètic

07/06/2023 Actualitat

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà valora molt positivament l'afluència a les xerrades informatives sobre l'estalvi energètic

Durant els darrers mesos s'han realitzat a Santa Coloma de Queralt, L'Espluga de Francolí i a Sarral

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha valorat molt positivament l'afluència a les xerrades informatives sobre l'estalvi energètic a casa que s'han dut a terme durant els darrers mesos. L'última va ser el passat dia 31 de maig i es va fer al casal de la gent gran de Sarral.

Fins ara ja són sis els municipis beneficiats d'aquestes actuacions (Santa Coloma de Queralt, L'Espluga de Francolí, Solivella, Vimbodí i Poblet, Barberà de la Conca i Sarral). Al mes de setembre està previst fer-ne una a Montblanc, i la previsió és arribar a més municipis de la comarca en els pròxims anys.

Les jornades, algunes a càrrec de l’Oficina de Consum, altres de la Fundació Naturgy i també gràcies a la col·laboració del Cicle Formatiu d’Energies renovables de l’Institut Martí l’Humà, van servir per donar consells sobre com estalviar energia a la llar o com reduir l'import de la factura de la llum, entre altres coses. Sempre amb la finalitat de reduir situacions de vulnerabilitat de pobresa energètica a les llars.

Aquestes activitats han estat organitzades pel Grup Motor de Pobresa energètica de la Conca de Barberà.