El Consell Comarcal efectua 350 assistències informàtiques als diversos ajuntaments de la comarca durant el primer trimestre de l'any

22/05/2024 Actualitat

El Consell Comarcal efectua 350 assistències informàtiques als diversos ajuntaments de la comarca durant el primer trimestre de l'any

Es tracta d'un 40% més que el mateix període de l'any anterior

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ofereix als ajuntaments de la comarca el conveni d'assistència informàtica on es contempla el suport tècnic al personal dels ajuntaments així com suport en l'administració electrònica, gestió i manteniment dels webs municipals, gestió de la xarxa de comunicacions i suport en microinformàtica, entre d'altres.

Aquest primer quadrimestre del 2024, des de làrea dinformàtica del Consell Comarcal shan efectuat 350 assistències informàtiques als diversos ajuntaments de la comarca, un 40% més que el mateix període del 2023.

Les assistències més comunes i majoritàries han estat administració electrònica, absis/sicalwin, gestió de webs i suport a l'usuari.

Pel que fa als municipis que més han requerit asistenciès han estat L'Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt i Savallà del Comtat.

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Montblanc tenen mancomunat els serveis informàtics (Concadigital) amb l'objectiu de gestionar de manera conjunta la xarxa que connecta els edificis públics, equipaments, servidors, programari i els altres recursos informàtics i de telecomunicacions de les dues administracions.

Concadigital presta el servei d'assistència informàtica al Consell Comarcal, l'Ajuntament de Montblanc i a la resta d'ajuntaments de la comarca.