El Consell Comarcal està duent a terme una campanya de punts informatius per a la sensibilització ambiental als diferents municipis de la comarca

14/06/2023 Actualitat

El Consell Comarcal està duent a terme una campanya de punts informatius per a la sensibilització ambiental als diferents municipis de la comarca

Cal destacar que aquesta campanya de punts informatius s'adreça específicament als municipis amb contenidors tancats

El Consell Comarcal està duent a terme una campanya de punts informatius per a la sensibilització ambiental als diferents municipis de la comarca que disposen de contenidors tancats. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure una consciència ecològica més gran i fomentar hàbits sostenibles en la població.

Cada punt informatiu estarà dedicat a les quatre campanyes principals: actualització de dades, recollida de residus tèxtils, reciclatge de l'oli vegetal i prevenció de residus. Aquests punts informatius tenen com a finalitat educar i informar la població sobre les accions que es poden realitzar per millorar la gestió dels residus.

Cal destacar que aquesta campanya de punts informatius s'adreça específicament als municipis amb contenidors tancats. A més, s'està planificant l'organització de punts informatius per als municipis de la comarca que disposen de sistema de recollida porta a porta, previstos per al mes de setembre.

Durant els punts informatius, els residents tindran l'oportunitat de validar les seves dades de residència i comprovar el bon funcionament de les seves targetes dels contenidors tancats. A més, se'ls proporcionaran materials i recursos específics per a cada campanya, com ara bosses per a la recollida de residus tèxtils o el pack tri bossa per la recollida selectiva, entre d'altres.

Amb aquesta campanya, el Consell Comarcal busca fomentar la participació ciutadana en la recollida selectiva i promoure hàbits sostenibles a la comunitat. A través de l'educació i la sensibilització, es pretén millorar la gestió dels residus i preservar el medi ambient per a les generacions futures.

Per obtenir més informació sobre aquesta campanya de punts informatius, us convidem a posar-vos en contacte amb el Consell Comarcal o seguir-nos a xarxes socials, on podreu obtenir detalls sobre els pròxims punts informatius i les campanyes en curs.