El Consell Comarcal estrena un servei de canguratge gratuït a la Conca de Barberà

03/10/2022 Actualitat

El Consell Comarcal estrena un servei de canguratge gratuït a la Conca de Barberà

Està adreçat a famílies que tinguin infants entre els 3 i els 12 anys I està disponible els dissabtes i dies no lectius.

L'àrea d'igualtat del Consell Comarcal estrena, a partir d'aquest mes d'octubre, el servei de canguratge gratuït "Dedica't a tu" a la Conca de Barberà i que compta amb monitoratge professional.

Aquest servei està adreçat a famílies que tinguin infants d'entre 3 i 12 anys, que necessitin temps i que visquin a la Conca de Barberà. Aquest espai vol fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies i proporciona un temps de respir. Arrencarà aquest pròxim dissabte 8 d'octubre i es podrà utilitzar els dissabtes i dies no lectius com podria ser el 31 d'octubre i els horaris seran de 10 a 13 hores i/o de 17 a 20 hores.

Els espais que s'han habilitat són al Casal d'Entitats de Montblanc, ubicat al carrer Poblet i Teixidó 10, a Baseactiva de Santa Coloma de Queralt ubicat al carrer Anselm Clavé 7, a l'antic institut de l'Espluga de Francolí ubicat a l'avinguda Països Catalans s/n i a la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila de Sarral ubicat al carrer Hospital 4. Encara que els espais estiguin en aquestes quatre ubicacions, no caldrà ser del municipi per poder-lo gaudir.

Per tal de fer servir aquest servei caldrà reservar prèviament per WhatsApp o trucant al telèfon 623.47.67.10. Un cop reservat, es podran deixar els infants en un dels espais disponibles, els dies que faci falta i durant un màxim de tres hores seguides.

L'empresa adjudicatària i que oferirà aquest servei és "Juga i Aprèn" i estarà complementat amb activitats pedagògiques segons les diferents franges d'edat.

El servei de canguratge està finançat pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.