El Consell Comarcal ha fet 161 assistències tècniques durant l’any 2022

27/02/2023 Actualitat

El Consell Comarcal ha fet 161 assistències tècniques durant l’any 2022

L’ens presta, a sol·licitud dels ajuntaments de la comarca,  assistència tècnica en la redacció de projectes tècnics i direcció d’obres, entre altres

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant els serveis tècnics propis, presta, a sol·licitud dels ajuntaments de la comarca, assistència tècnica en la redacció de projectes tècnics i direcció d’obres, entre altres. El total d’assistències tècniques en curs al llarg de l’any 2022 ha sigut de 161. El nombre de sol·licituds d’assistències tècniques han augmentat un 7% respecte a l’any anterior i les hores de dedicació per atendre-les ha augmentat un 3%, fent un total de 9.143 hores. 

Les sol·licituds d’assistència que els ajuntaments fan a l’oficina tècnica són principalment estudis previs, projectes i direccions d’obra. 

Els estudis previs redactats s’han centrat majoritàriament en la millora de l’eficiència energètica, contemplant instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum, millores a les instal·lacions d’enllumenat i de climatització, així com en l’arranjament de camins de titularitat municipal.

Els projectes i direccions d’obra s’han centrat majoritàriament en la millora de carrers, xarxes de serveis municipals i equipaments, amb la implementació de millores en l’eficiència energètica a les seves instal·lacions.

El total d’assistències tècniques actives a l’oficina tècnica durant l’any 2022 són les següents:

https://lh3.googleusercontent.com/4eLz6W5leyIZSne9PStqUIQ-EQCZTey_hMVVRYmdWrM8zuVPbvPdRSKbfwcK0-FAjnTbh8nAlSw33RHgM4xXnzCUskZzQZ7cxZky-wWWnBtCIT6VYEJIrsRGKDojz-J57iUZBVfJJzifZDQ=s2048

 

 

Adequació del vas i platja de la piscina municipal- L’Espluga de Francolí

Rehabilitació espais urbans

Vallfogona de Riucorb