El Consell Comarcal i l’Associació de la Vall del Corb signen un conveni de col·laboració per a potenciar i dinamitzar el territori

04/05/2021

El Consell Comarcal i l’Associació de la Vall del Corb signen un conveni de col·laboració per a potenciar i dinamitzar el territori

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de la vall del Corb que té per objectiu potenciar la dinamització territorial i la generació d’oportunitats. El document es fonamenta sobre tres eixos: l’agroalimentari, el turístic i el despoblament.

Aquest conveni representa el punt de partida en el desenvolupament de diferents accions que es duran a terme des del servei de Turisme del Consell Comarcal, amb l'objectiu principal de potenciar,  promocionar i dinamitzar aquest entorn de la comarca. La vall del Corb es considera un element fonamental de la cultura i del paisatge de la Conca de Barberà i, en conseqüència, un actiu rellevant  i diferenciador de l'oferta turística de la comarca, que es vol potenciar amb aquest acord de col·laboració.

Els municipis de Conesa, Forès, Llorac, Passanant i Belltall, Santa Coloma de Queralt, Savallà del Comtat, Senan i Vallfogona de Riucorb formen part del paisatge de la Vall del Corb, que s’estén des de Rauric fins a Bellpuig i abraçant, també, una part de l’Urgell.

La consellera comarcal de turisme, Silvia Iturria i les tècniques del servei de Turisme del Consell Comarcal ja han començat a mantenir els primers contactes amb l’entitat per iniciar diferents accions de col·laboració. Entre les primeres accions que es podrien impulsar, s’inclou la inclusió de l’entitat a la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà (XatsConca) i a la Jornada de connexions i de Networking que se celebrarà els dies 24 de maig i 3 de juny.

Fotografia: Jaume Boldú