El Consell Comarcal organitza un taller sobre l’estalvi d’energia a la llar

12/04/2023 Actualitat

El Consell Comarcal organitza un taller sobre l’estalvi d’energia a la llar

Tindrà lloc el pròxim 21 d’abril a L’Espluga de Francolí

El grup de Pobresa Energètica de la Comarca continua organitzant xerrades sobre l'energia. Aquesta segona formació es farà a L'Espluga de Francolí el pròxim 21 d'abril d'11.00 a 12.30 hores, a la Sala Llucià Navarro del Casal. Igual que la primera, organitzada a Santa Coloma de Queralt, aquesta també serà gratuïta i oberta a tothom, sense inscripció prèvia.

Els temes a tractar seran: com estalviar energia a casa, què és el bo social, com entendre la nostra factura de llum... I, si estem interessats podrem rebre un assessorament individualitzat amb un seguiment durant els mesos posteriors. Per això és important portar una factura de llum perquè el professor pugui donar consells personalitzats.

Aquesta xerrada va a càrrec de la Fundació Naturgy-Escola d'Energia i, com totes aquestes actuacions, el que es pretén és reduir situacions de vulnerabilitat de pobresa energètica a les llars, donant eines per millorar el consum familiar i proporcionant informació sobre diferents aspectes relacionats amb el consum.

Aquesta activitat està organitzada pel Grup de Treball sobre l'Assessorament Energètic, integrat per l'Equip Bàsic d'Atenció Primària, l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, l'Agència Comarcal d'Energia de la Conca de Barberà, Càritas i L'Oficina tècnica del Pla d'Inclusió Social, que treballen dins del marc del Grup Motor de Pobresa Energètica de la Conca de Barberà.