El Consell Comarcal posa en marxa una web per donar a conèixer artistes i agents culturals de la comarca

03/04/2023 Actualitat

El Consell Comarcal posa en marxa una web per donar a conèixer artistes i agents culturals de la comarca

Al web s'hi poden trobar ja les dades bàsiques de més de cent persones de la comarca de tots els àmbits culturals

Amb el nom genèric de Cens de Creadors/es de la Conca de Barberà, l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal ha posat en marxa un espai web per contribuir a donar a conèixer els artistes i els agents culturals de la comarca en general. El nou web es pot consultar a https://mapatge.concadebarbera.cat/.

Al web s'hi poden trobar ja les dades bàsiques de més de cent persones de la comarca de tots els àmbits culturals. Des de música a escultors, passant per dissenyadors gràfics, pintors o fins i tot arquitectes. De forma progressiva també està previst anar-hi afegint la informació sobre aquelles entitats de caràcter cultural de la comarca que estiguin interessades a ser-hi presents.

L'espai web és molt senzill. Té el disseny d'un cercador que permet cercar els artistes en funció del nom, el municipi de residència o l'àmbit artístic en el qual treballa. Posteriorment, la pàgina proporciona una fitxa amb la informació bàsica i de contacte sobre cada persona o entitat que compleix els requisits.

Per a Sílvia Iturria, consellera comarcal de Cultura, la presència al web és una oportunitat de donar-se a conèixer. També destaca que la voluntat del Consell Comarcal és impulsar que els artistes de la comarca es coneguin entre ells i, alhora establir ponts de diàleg amb el Consell Comarcal.

Les persones o entitats que estiguin interessades a formar part del cens han d'adreçar-se a l'àrea de Cultura del Consell Comarcal (gserra@concadebarbera.cat).