El Consell Comarcal rep una distinció EMAS de gestió mediambiental

17/10/2018 Actualitat

El Consell Comarcal rep una distinció EMAS de gestió mediambiental

Avui 17 d’octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Club EMAS han lliurat els Premis EMAS 2018 i Marketplace de Catalunya, al Born Centre de Cultura i Memòria. L'objectiu d’aquests premis és reconèixer la tasca portada a terme per les organitzacions EMAS així com l’esforç de tots els protagonistes que ho fan possible (direcció, treballadors, parts interessades, etc).

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha estat una de les organitzacions reconegudes pel projecte E+22, que inclou la certificació i seguiment anual del sistema de gestió ambiental EMAS a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, els 22 ajuntaments de la comarca, el Centre comarcal de tractament de residus municipals i les deixalleries de Montblanc i l’Espluga de Francolí.

El reconeixement es deu als 10 anys de vigència d’aquesta normativa voluntària de la Unió Europea que apliquen aquelles organitzacions que han implantat un sistema de gestió ambiental i han adquirit un compromís de millora continua, verificat mitjançant auditories independents.