El Consell Comarcal s’adhereix a la central de compres del Consell del Baix Camp

28/02/2018 Actualitat

El Consell Comarcal s’adhereix a la central de compres del Consell del Baix Camp

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat per unanimitat que l’ens de la Conca s’adhereixi a la central de compres del Consell Comarcal del Baix Camp a fi d’adquirir gasoil de forma mancomunada.

El Consell Comarcal del Baix Camp disposa d’una central de compres amb els ajuntaments d’aquesta comarca que els permet adquirir aquest combustible a preus més econòmics que els de mercat. A més de gasoil, els municipis i el Consell del Baix Camp tenen mancomunades l’adquisició de material d’oficina, serveis protecció, etc.

Amb aquesta adhesió, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà podrà també gaudir de millors preus per al combustible que necessita per al funcionament de la maquinaria del Centre de Comarcal de Tractament de Residus de l’Espluga de Francolí. El Consell Comarcal consumeix anualment uns 30.000 litres de gasoil.

Arrel d’aquesta adhesió del Consell Comarcal, diversos ajuntaments de la Conca de Barberà han manifestat el seu interès per aquesta eina d’adquisició mancomunada de productes i serveis.">