El Consell d'Alcaldes de la Conca es reuneix al Viver de Celleristes de Barberà de la Conca

12/06/2018 Actualitat

El Consell d'Alcaldes de la Conca es reuneix al Viver de Celleristes de Barberà de la Conca

Els alcaldes de la comarca es van aplegar el passat dilluns al vespre al Viver de Celleristes de Barberà de la Conca per portar a terme l'habitual reunió mensual itinerant del Consell d'Alcaldes de la Conca de Barberà. 

En aquesta ocasió l'amfitrió va ser Marc Rovira, alcalde de Barberà de la Conca, que després de donar la benvinguda als seus companys va acompanyar-los a visitar les instal·lacions del Viver de Celleristes. Aquesta instal·lació és fruit d'una iniciativa de l'Ajuntament barbarenc en col·laboració amb la Cooperativa del municipi i el Consell Comarcal.

El Viver de Celleristes està gestionat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà a través de l'Organisme Autònom de Desenvolupament. L'espai aplega el viver de celleristes pròpiament dit i una acceleradora d'empreses vinícoles. En aquests moments té un nivell d'ocupació del 100% i és un referent a nivell d'estat espanyol.

Els alcaldes van analitzar la situació dels vivers comarcals que gestiona el Consell i diferents temes d'actualitat comarcal com l'abastament d'aigua, la xarxa de comunicacions i altres.