El Consell i l’Arxiu Comarcal convoquen la I Beca Biennal de recerca comarcal “Aires de la Conca”

20/04/2023 Actualitat

El Consell i l’Arxiu Comarcal convoquen la I Beca Biennal de recerca comarcal “Aires de la Conca”

Està adreçada específicament a estudiants i professionals del camp de la història i dotada amb 3.000 euros i la publicació del treball guanyador

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà convoca la beca biennal de recerca Aires de la Conca. Es tracta d'una beca organitzada amb l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà per fomentar la recerca de caire històric a la Conca de Barberà.

Està adreçada específicament a estudiants i professionals del camp de la història (des d'arxivers a arqueòlegs passant per historiadors, historiadors de l'art, antropòlegs, etc.) i dotada amb 3.000 euros i la publicació del treball guanyador.

S'hi poden presentar persones individuals o grups de treball i tindran 9 mesos per desenvolupar la recerca. Les propostes de recerca es podran presentar, de forma electrònica, al Consell Comarcal del 5 al 23 de juny de 2023.

Les bases completes de la convocatòria poden consultar-se a la pàgina web del Consell Comarcal.

La creació d'aquesta beca té la intenció de potenciar els premis Aires de la Conca. Uns premis organitzats també pel Consell Comarcal en col·laboració amb l'Arxiu que han donat molt bons resultats i que han tingut una llarga trajectòria que ara es vol reforçar reconvertint-los en una beca.