El nou catàleg d'"En Pot Petit" presenta 33 propostes per a tots els públics

29/03/2022 Actualitat

El nou catàleg d'"En Pot Petit" presenta 33 propostes per a tots els públics

Hi ha 10 activitats més que al primer trimestre

El servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà renova el seu catàleg de propostes "En Pot Petit" amb un total de 33 activitats per aquest segon trimestre de l'any (abril, maig i juny) 10 més que el passat trimestre.

Entre les noves propostes i enfocades a la primavera, hi ha les que estan dedicades a descobrir la flora del bosc a través de recorreguts senderistes com són "El passeig de les orquídies" al barranc de la Pena i Flors, paisatge i salut" a Vilaverd i a la millora de la qualitat de vida amb l'"Itinerari del benestar i el silenci" que està enfocat a gaudir del silenci i activar els sentits i emocions al paratge natural de Poblet.

També s'han preparat activitats familiars com són "Descobreix Poblet en família", una visita diferent del monestir, "Visita a la granja i passeig en poni pel Càmping Serra de Prades" i "l'energia de la natura", una visita familiar i participativa als molins de la vila, organitzada pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc.

Pel que fa a les propostes enfocades al públic adult s'han preparat activitats com "la marxa nòrdica" que es tracta d'una combinació d'una marxa nòrdica amb una instructora professional entre vinyes i boscos de Sarral, Blancafort i Pira, amb un tast de vins guiat en un celler, "Paisatge, flors i vi", a Barberà de la Conca, on es podrà descobrir flors i plantes amb una copa de Trepat al final i altres visites i tasts a cellers.

Totes les propostes estan dirigides a grups reduïts i cal reservar prèviament. El nou catàleg en PDF el podreu trobar al portal turístic comarcal www.concaturisme.cat i al butlletí turístic setmanal.

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.