El ple aprova el reglament regulador d'accés a l'habitatge temporal per situació d'emergència social per pèrdua d'habitatge

26/07/2022 Actualitat

El ple aprova el reglament regulador d'accés a l'habitatge temporal per situació d'emergència social per pèrdua d'habitatge

El ple va tenir lloc aquest dilluns 25 de juliol

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar, ahir dilluns 25 de juliol, el reglament regulador d'accés a l'habitatge temporal per situació d'emergència social per pèrdua d'habitatge.

Aquest reglament s'ha realitzat des de la conselleria d'habitatge i l'Agència Catalana de l'Habitatge i s'ha treballat conjuntament des d’acció social i els tècnics de l’oficina d’habitatge de Concactiva.

L’objectiu d’aquest reglament és poder regular l’accés a un habitatge temporal per situació d'emergència social en situacions concretes. També s'està mirant que en comptes que siguin un o dos, es pugui ampliar amb altres habitatges i això s’està treballant amb l’Agència Catalana de l’Habitatge. La durada màxima que es pugui estar en aquests pisos d'emergència serà de sis mesos.

L’accés a aquests pisos es farà amb un informe socioeconòmic realitzat pels professionals de serveis socials.

Aquest reglament va comptar amb els vots a favor dels consellers i conselleres d’ERC i FIC i les abstencions de Junts i del conseller no adscrit.