El ple aprova l'adjudicació del servei d’explotació, conservació manteniment, millores i optimització dels sistemes de sanejament en alta de la comarca

01/06/2021

El ple aprova l'adjudicació del servei d’explotació, conservació manteniment, millores i optimització dels sistemes de sanejament en alta de la comarca

El ple del Consell Comarcal va aprovar, ahir dilluns, dia 31 de maig, l’adjudicació del servei d’explotació, conservació manteniment, millores i optimització dels sistemes de sanejament en alta de la comarca de la Conca de Barberà a la Societat General d’Aigües de Barcelona. En total, són cinc depuradores que donen servei a sis municipis de la comarca: L’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Senan, Solivella i Vimbodí i Poblet. L’adjudicació s’ha fet per un import de prop d’un milió d’euros i tindrà una durada de quatre anys.

 

Al final de la sessió plenària, va tenir lloc la presa de raó de la renúncia al càrrec de diversos consellers i conselleres comarcals. Tal com es va establir al començar el mandat l’any 2019, alguns dels representants del Consell Comarcal deixarien el càrrec a mig mandat per tal de donar pas a nous representants.

 

Artur Miró Palau (PSC), Rosa Sánchez Pérez (JxCat), Ramon M. Caixal Homedes, Carme ferrer Cervelló i Ricard Miquel Cabestany (ERC-AM) deixen les seves funcions a càrrec de Juan Manuel Cabello Camacho, Moisés Ferrete Bofarull, Ramon Mullerat Figueras, Marc roca Banet i Eduard Saltó Miquel, respectivament.

 

El ple també va aprovar la modificació de la nomenclatura de l'organigrama organitzatiu ifuncional del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i OAD amb l’objectiu d’implementar l’ús del llenguatge no sexista a l’organisme.