El projecte "Donem vida al Parc, Fem salut!" s'inicia a Blancafort

22/10/2022 Actualitat

El projecte "Donem vida al Parc, Fem salut!" s'inicia a Blancafort

Es realitzaran un total de sis sessions, els dijous de 10:00 a 12:00 hores, començant el dia 27 d'octubre

L'Ajuntament de Blancafort, l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc (ABS Montblanc) i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, posen en marxa el projecte "Donem vida al Parc, Fem salut!".

Es faran un total de sis sessions, els dijous de 10:00 a 12:00 hores, començant el dia 27 d'octubre. La primera hora de l'activitat es desenvoluparà al mateix parc de salut i la segona al Centre de dia on es faran les següents xerrades informatives: Primers auxilis, la soledat no desitjada, per una son saludable, mites i errors més freqüents i alimentació saludable. L'últim dia es farà una caminada per la zona i un esmorzar de cloenda, a càrrec l'Ajuntament.

L'activitat és gratuïta i oberta a qualsevol persona adulta. Per fer la inscripció i obtenir més informació, les persones interessades s'han de dirigir a l'Ajuntament de Blancafort.

L'objectiu del projecte és potenciar el parc de salut com a espai lúdic i social entre les persones, a la vegada que promou el benestar a través d'un estil de vida actiu, millorant les capacitats motrius i cognitives, conscienciant a la població dels beneficis d'una pràctica regular d'exercici físic i d'hàbits saludables.

Donem vida al Parc, Fem salut!, és un projecte que va ser engegat l'any 2019 a Montblanc, i gràcies al gran èxit aconseguit, l'ABS de Montblanc i el Consell Comarcal promouen dur-lo a terme a altres municipis. Aquest 2022 s'inicia a Blancafort i a Sarral, gràcies a la col·laboració i organització per part dels respectius Ajuntaments.