El sector turístic de la Conca de Barberà coneix la nova visita familiar "Explora Montblanc"

07/03/2022 Actualitat

El sector turístic de la Conca de Barberà coneix la nova visita familiar "Explora Montblanc"

Aquesta sortida de familiarització serveix per promoure el territori entre els agents públics i privats del sector turístic de la comarca

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de l'Oficina Municipal de Turisme de Montblanc a través de la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà – XatsConca-, va organitzar una visita a Montblanc el passat dijous 3 de març per tal que els agents turístics públics i privats de la comarca coneguessin la nova visita guiada destinada a les famílies amb infants "Explora Montblanc" per a la seva promoció i comercialització.

Les visites de familiarització per la comarca és una iniciativa dels membres de XatsConca que va sorgir de la Jornada de Networking celebrada l'any passat. Estan adreçades als professionals del sector i és fonamental per a la comercialització turística. Té l'objectiu de difondre les activitats i propostes turístiques de la comarca entre tots els agents, per tal que puguin oferir als visitants i clients dels seus establiments, la informació més personalitzada.