El sector turístic de la Conca de Barberà visita el poble medieval de Conesa

25/01/2022 Actualitat

El sector turístic de la Conca de Barberà visita el poble medieval de Conesa

Es tracta d’una sortida de familiarització per promoure el territori entre els agents públics i privats del sector turístic de la comarca

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Conesa a través de la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà – XatsConca-, organitza una visita guiada al poble medieval de Conesa per tal que els agents turístics públics i privats de la comarca els atractius de la Conca de Barberà per a la seva promoció i comercialització.

La visita guiada a Conesa comença al pàrquing de la Creu des d’on es fa la presentació del poble i del seu entorn.  A continuació, els visitants passaran pel carrer de la Muralla on es farà parada a la Creu de Terme, als rentadors i l’antic hospital mentre descobreixen els dos espais escultòrics exteriors i emblemàtics com són La Nena i l’Evolució. Seguidament, entraran al recinte emmurallat per recórrer carrers, carrerons amb escales i altres sense sortida fins a acabar amb la visita a l’església de Santa Maria.

Hi ha altres opcions per conèixer i visitar Conesa com seguint els diferents espais a través dels codis QR, tot i que és molt millor fer la visita amb un guia. El servei de guiatge s’ofereix des de l’ajuntament amb reserva prèvia i sense mínim de persones, tots els dies de la setmana trucant al telèfon 620 32 66 35.

Les visites de familiarització per la comarca és una iniciativa dels membres de XatsConca que va sorgir de la Jornada de Networking celebrada l’any passat. Estan adreçades als professionals del sector i és fonamental per a la comercialització turística. Té l’objectiu de difondre les activitats i propostes turístiques de la comarca entre tots els agents, per tal que puguin oferir als visitants i clients dels seus establiments, la informació més personalitzada.